Economista

Att ta hand om sina pengar är detsamma som att respektera sig själv. Vi kallar det för Economista, när du styr din ekonomi och därmed ditt liv istället för att ekonomin styr dig. Det är ytterst du som har makten och ingen annan! Alla kan bli en Economista. 

Det handlar inte om att bli en finansiell nörd utan att på ett roligt och enkelt sätt lära sig privatekonomi och förstå hur det hänger ihop med resten av livet. Kan du hantera pengar, kommer du att få mer lycka på andra områden.

I boken, Economista ta makten över din ekonomi –få ett roligare liv, får du enkla verktyg för att sköta din ekonomi. Som Economista får du energi över till viktigare saker än att ligga sömnlös av ekonomisk stress. Ingen kommer att bry sig lika mycket om dina pengar som du. Har du tänkt på det?

 Vill du ha mer information om boken Economista eller företaget Economista, besök www.economista.se

Skärmavbild 2013-09-01 kl. 23.23.46

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Economista

  1. Hej!

    Tänkte tipsa om en bra app om man gillar att läsa tidningar. Man kan läsa hur mycket man vill och det kostar 99 kronor i månaden. Readly heter den.

    Såg den på Blondinbellas blogg, hon tipsade om modetidningarna man kan läsa där men jag såg att det också finns Entreprenör, Stock magazine och lite andra ekonomitidningar som jag tänkte att du skulle gilla :) Plus att om man köper många tidningar så kan man spara en del genom att få alla för 99 kronor.

    Ha det bra!

  2. Hej! Inspirerade av alla economistor så finns nu ett avsnitt om Economista i Karlstad, på Elin och Jessicas podcast – på Itunes! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>