When reality hits you!

image

Har ni någon gång försökt fly från det ni tycker är obehagligt? Jag var expert på det ett tag att leta nytt, nytt, nytt för att slippa jobbiga situationer. Stannar man för lång tid på samma plats uppstår det ofta någon konflikt av något slag. Samma arbetsplats, samma kompisar, samma stad och när det blev jobbigt så var det bara att fly till nästa grej. Det som händer är att det alltid finns där i bakhuvudet. Även om du flyr från dina problem kommer de nån gång slå dig i ansiktet.

Nu för tiden försöker jag snarare tänka att jag inte får starta något nytt för än jag gjort klart och löst det gamla. Det är otroligt jobbigt för en själv men det gör att jag känner mig som en bättre människa och varje situation gör att man utvecklas och blir starkare.

Dock är gränsen mellan att lösa och veta när man bara ska släppa något hårfin. Jag kan analysera  sönder saker och ibland skulle jag spara mycket energi på att bara släppa.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>