Wait til you see my smile.

Jag brukar alltid försöka vara positiv och glad men ibland brakar fasaden och då är det tyvärr familjen som får ta min ilska, besvikelse eller ledsamhet. Jag vill inte lägga allt på dom men det är lätt att det blir så. Jag är otroligt rädd att bli dömd av andra människor och familjen är dom som jag vet alltid kommer stå bredvid mig vad jag än gör eller säger. Jag är så otroligt tacksam att jag har dom men nu känner jag att det är dags att bli så där glad igen som man var när man var barn och ens största problem var att ens kompis skulle åka hem precis när man hade som roligast. Jag var ett väldigt glatt barn och jag har inget att klaga på under min barndom. När jag tänker på den var jag verkligen lycklig och det är den lyckan jag ska hitta igen och känna. Dags att skratta sig igenom jobbiga stunder i stället för att dra ner sig. Måste samla ork och skratta är en otroligt bra energi skapare!

bild4

Bild 5

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>