Ursäkta om du stör dig på mig.

Det är ganska roligt det här med hur ni läsare reagerar beroende på hur man skriver och vad man skriver. Precis när jag började blogga skrev jag alltid precis det jag ville och orkade inte skriva allt utifrån olika perspektiv och alltid sluta med en liten knorr att alla situationer är såklart olika. Fick helt plötsligt massa kommentarer om hur jag kunde tycka si och hur jag kunde tycka så. Tillslut tar det lite på en att hela tiden höra det så då började jag skriva snällare och mjukare och alltid avsluta med att jag förstår att det inte är så här för alla. Plötsligt fick jag inte lika mycket kommentarer (förutom några av er, haha) och det känns som de flesta ändå tyckt att jag skriver på ett snällt sätt. Men så fort man väljer ett fel ord eller skriver på ett sätt som låter lite stötande så får man allt höra det.

Som jag nämnt tidigare, vill jag inte behöva anpassa mig efter andra och ändå få tillbaka det riktat mot mig. Därför kommer jag sluta anpassa mina texter efter er. Det är ju faktiskt min blogg och ni som väljer att läsa den. Jag hoppas att ni fortfarande vill stanna även att ni stundtals kanske kommer bli irriterade på mig, men bara för att jag inte skriver att alla är olika eller alla situationer är olika, betyder inte det att jag inte förstår det. Jag skriver bara utifrån mig själv och det jag vet. Jag kan inte vara alla till lags, så ni som har lätt att störa er på någon…. Ja, då kan jag nog lätt bli en av dom pga att jag orkar inte anpassa mig för att vara alla andra till lags längre. Jag är en tjej med åsikter men även att jag yttrar mig om dom förstår jag att det finns andra sidor och åsikter, vilket jag respekterar. Men jag kan inte skriva en uppsats varje gång för att det inte ska finnas chans till misstolkning! Och det blir drygt att läsa så mycket text också, som några av er redan påpekat.

En sista grej bara för att ni läser bloggen vet ni inte vad som kommer in min mail. Haha, som en trottsig tonåring som försöker frigöra sig!

image

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Ursäkta om du stör dig på mig.

  1. ”ganska roligt” du får nästan aldrig kommentarer och när du väl får en så skriver du ett helt inlägg om detta. Du tar bloggen för seriöst. Den här bloggen kan aldrig bli stor eftersom du är omogen. Woho!! Säg gärna igen hur fantastisk economistagrejen har varit. Du blev helt enkelt manipulerad, hoppas du lärde dig något.

    • Hej Anna, tror du verkligen att inlägger handlar om en kommentar? Har verkligen aldrig sagt något otrevligt till dig under tiden du har kommenterat min blogg med nedlåtande kommentarer. Vet inte om det är samma Anna eller om det slumpmässigt blivit att det är annor som kommenterar med denna attityd. Vet inte om det är en reaktion du vill ha eller vad du egentligen vill. Får jag fråga dig, varför läser du min blogg? Och varför påstå saker du inte har fakta på? Och om jag nu är så omogen, borde väll du vara mognare att förstå att det är du sim framställs omogen i det här? Ge mig tips istället, för du verkar ju påstå dig kunnig. Då ska jag lyssna :)

  2. Om du har 1000 tals läsare så låt dig inte påverkas av att en person som jag har en nedsättande attityd. De flesta av dina läsare tycker säkert att du är en cool tjej. Men det finns andra mer intelligenta personer i maktställning (i riktiga företag) som vid en framtida kontakt med dig kommer att googla dig. Dessa personer ser något annat. Fortsättning följer imorgon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>