Tar mig upp på topp 10 medlem listan igen!

Ni har ju fått reda på att det skett lite förändringar angående min blogg. Jag har ju tidigare varit premiumblogg men efter att jag nu tagit beslutet att försöka stå på egna ben har jag tyvärr inte den möjligheten längre, MEN något som är roligt är att jag  fortfarande hamnar på topplistan! Men nu som topp 10 medlem ist! Tack alla ni som följer mig och som sagt hoppas jag verkligen att det snart kommer ta fart för mig på riktigt så det inte bara blir massa snack här om massa saker som aldrig blir av. Tack till er som läser!

231

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>