Släpper bomben! Så glad!

JAG HAR FÅTT BLOGGKONTRAKT PÅ FINEST!

Kommer ni ihåg tidigare när jag pratat om att jag ska på möte och att jag skrivit kontrakt osv, det har nämligen handlat om att jag fått bloggkontrakt och ska börja blogga för Finest. Är så himla glad! Upplägget kommer vara lite annorlunda men hoppas att de flesta av er kommer tycka att det är mot det bättre! Fortsätt läsa den här bloggen, för snart kommer jag länka över er!

IMG_0846 copy

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Släpper bomben! Så glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>