Negativ energi blir positiv.

När jag blir arg på nått, nån eller annat så försöker jag använda den energin till att göra bra saker istället. Jag har otroligt svårt att släppa ner garden och faktiskt erkänna att jag är svag. Jag kämpade för att göra det nu men står nu där och känner mig dummare och mindre än någonsin. Men det är då jag också får känslan av revansch. Att jag ska visa alla vad jag kan göra. Att göra om negativ energi till positiv kan nog vara den starkaste drivkraften man kan få. Det handlar väll egentligen om stolthet och bekräftelse. Att man visat sig sårbar och det gör att det känns som att någon ser ner på en. Ta som exempel när någon gör slut, plötsligt blir personerna de snyggaste och mest aktiva människorna man sett men när de var tillsammans kunde de inte anstränga sig. Ofta har väll många känslan att han/hon ska allt få se vad hon/han går miste om! Använd ilskan till något bra, ta inte ut den på någon annan, utan omvandla den!

DSC_0098 copy

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>