Möte om framtiden.

Nu är det Februari och jag har varit på möte om framtiden. Det kommer bli en del förändringar här på bloggen. Jag kommer bland annat inte att samarbeta lika nära Isabella och Pingis längre utan snarare börja satsa på mitt eget. Därför kommer bloggen möjligen byta stil och karaktär något, men det finns en tanke bakom detta och jag tror att det kan bli riktigt bra.

I morgon har jag möte igen och vi ska börja planera för hur vi ska lägga upp allt. Det ska bli spännande och se om det tar fart! Och jag hoppas ni kommer följa med mig vidare och fortsätta läsa bloggen!

IMG_0598

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Möte om framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>