Mamma jag ser en tjej med orangehår!

Haha jag var och hämtade ut mitt pass i veckan så satte jag mig och väntade på min tur. Då hör jag ett barn komma sprudlande glad och prata på som bara den. Då råkade jag få ögonkontakt med henne och hon hajade till. Stannade och stirrade på mig ett långt tag tills hon tillslut skrek ut – MAMMA, MAMMA!! Jag ser en tjej med orangehår! Mamman blev alldeles stel och tittade på mig som att jag skulle ta illa upp. Men log bara då och skrattade tillbaka. Men så var hon så gullig och försökte röda situationen så hon sa – Mm, fint va? Var av barnet svarade -Det är konstigt! haha barn är så roliga och oberäkneliga.

När jag varit liten och var på badhuset med min pappa hade jag sagt till pappa – Pappa, titta vad tjock den gubben är. Pappa svarade lite tyst – Mm. Och försökte avleda situationen. Då sa jag det igen fast högre -Men pappa titta vad tjock han är!! -Tyst, sa pappa. – Men titta då! sa jag. Då vände sig farbrorn om och sa – Ja, men hon har så rätt så. haha

Barn upptäcker ju bara världen men det kan uppstå väldigt konstiga situationer. Jag som liten på bilderna.

Skärmavbild 2014-02-26 kl. 19.30.15 Skärmavbild 2014-02-26 kl. 19.33.50

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>