Jobbresa i Göteborg.

Hej och hallå. Just nu sitter jag på tåget tillbaka till Stockholm. Jag har nämligen varit i Göteborg på jobb. Jag försökte hinna skriva igår men när jag väl fick lite tid över krånglade internet så det blev inget tyvärr.

Men började att åka ner till Göteborg igår vid 06.00. Det tog 15 min från start så stannade tåget och de ropade att det var något fel på tåget. Efter det hackade vi oss ner till Göteborg så en tågresa som skulle tagit 3h tog istället 5h. ( Det var lite skönt att få sova men ändå dåligt).

Så igår och idag har jag träffat marknadsansvarig för vår marknad utomlands, jag har ansvar för företagets svenska marknad, och vi prata och diskuterade om hur vi skulle arbeta och hur vi kunde jobba för att öka våra resultat.  Jag lärde mig också mer om våra produkter och hade möte med grundaren/VD:n för att diskutera vart mitt fokus just nu ska ligga.

IMG_0710 IMG_0709 IMG_0712

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jobbresa i Göteborg.

  1. Vi diskuterar varje dag hur våra tjänster ska bli mer effektiva och attraktiva. Små justeringar i marknadsföringen sker flera gånger varje dag för att optimera. Det går undan idag.

    • Abslout! Men det gäller även att ha större och långsiktiga mål som tar lite längre tid att nå. Men det kanske är de små ändringarna ni gör för att nå de stora målen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>