Ett kärt återseende.

Många av mina vänner har tyvärr flyttat i från Stockholm men igår fick jag äntligen träffa en av de bästa igen. Hon kommer troligtvis också flytta tillbaka till Stockholm igen vilket jag längtar till! Vi har varit vänner länge och på något sätt har vi alltid hittat tillbaka till varandra. Vi vet var vi har varandra och lärt känna varandra så pass bra att vi vet hur vi skulle reagera i olika situationer. Vi är inte så lika alla gånger men det gör att vi kompletterar varandra och kan ge varandra en annan synvinkel på saker och ting. Hon och jag är ett bra team, tur jag har dig! <3

IMG_0856 IMG_0858

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>