En liten hint om framtiden

Har fått lite kommentarer angående vad det är som händer i min blogg just nu då den inte längre har samma upplägg som tidigare.

Kommentar: Jag är troligtvis dum som inte förstår, men vad handlar bloggen om nu för tiden? Economista? Vardagstankar? Fabulous life of Sandra? Kanske till och med lite av varje? :)

Det är helt rätt bloggen handlar om mitt fabulous life of Sandra! Nej då, men jag är just nu i ett mellanläge och snart kommer ni få veta mer om vad min nästa grej blir. Det kommer släppas inom kort men jag skriver inte längre för Economista utan kommer helt enkelt göra en egen grej.

Vissa av er kommer kanske tycka den blir bättre och vissa av er kanske tycker den kommer byta riktning. Jag hoppas iaf att ni stannar för snart ska det hända grejer!

17 år på bilden och hade inte en aning om hur framtiden skulle bli. Det vet jag i och försäg inte nu häller men just nu känns den ljus. image

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “En liten hint om framtiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>