Att pressa sig.

Att pressa sig själv kan vara så otroligt kul men också otroligt läskigt. För när man väl tar steget kommer man inte kunna backa. Då måste du hålla i och kämpa. Det värsta är när man fegar ur för du kommer aldrig kunna gå tillbaka.

Ett exempel är när jag var 15 år och spelade innebandy. Vi hade uttagning och jag kom med i det ”bättre” laget men många av mina andra kompisar blev kvar. När jag kom till första träningen tyckte jag att allt kändes så seriöst och dessutom hade jag inga av mina gamla kompisar med mig. Det gjorde att jag tillslut hoppade av det ”bättre” laget och började i det vanliga igen. Men där kände jag att allt var för oseriöst istället och då var det absolut inge kul. Så det slutade med att jag slutade med innebandy helt. Tänk om jag istället hade pressat mig i innebandyn och försökt få nya vänner, då hade jag nog spelat än idag.

Nu ska jag gå och möta upp Kim.

bild (1)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>