Varför denna bild?

IMG_0302

Jag vet att det blir mycket snack för att motivera och jag vet att det ibland nog kan var lite irriterande, tjatigt och flummigt. Samtidigt kanske någon tar åt sig där ute och blir påverkad, vilket jag hoppas.

Varför jag skriver så mycket om allt detta är för att jag själv är påväg in i en stor förändring i mitt liv. 2013 var ett år då jag sprang i från mig själv och körde på utan att direkt veta vilken riktning jag var påväg emot. Jag och ”mitt livs kärlek” gjorde slut på grund utav att jag trodde att livet hade mer att erbjuda, något jag idag ångrar stort. Jag hoppade av skolan för att börja ett jobb som jag trodde skulle vara mitt drömjobb men som sedan visade sig vara min största skräck. Trivdes inte alls och mitt psyke blev helt nedbrutet. Jag hoppade då på skolan igen men med ett självförtroende i botten. Jag trodde inte alls på mig själv, jag hade ju misslyckats med jobbet och jag kunde ju ingenting (kändes det som). Jag fick för mig att ingen tyckte om mig och trodde jag var i vägen vilket gjorde att jag inte längre var den glada, spontana tjejen som jag är. Skolan gick också så där och plötsligt stod jag med hundra ofärdiga grejer som skapade ångest. Jag funderade på att fly till ett nytt land, jag hade ju så kul i USA. Det skulle ju vara så skönt att släppa allt och börja på ny kula.

Det jag kom fram till var att det är inte fly som är lösningen utan att kämpa sig ur det och bearbeta det för annars kommer det tillbaka. Jag bestämde mig för att stanna i Stockholm och sökte massa jobb och fick ofta gå vidare men fick kommentaren ” Vi gillar dig, men vi tar den med mer erfarenhet”. Varje gång tänkte jag hur ska jag få den då om jag inte får någon chans?

Då träffade jag min nuvarande chef. Han som faktiskt trodde på mig och vågade ta en chansning på en ung liten halvgalen tjej. Det ska han ha ett stort tack för då mitt liv plötsligt sakta ändrades. Jag hade ett syfte med att vakna på morgonen och gå till jobbet och få göra det jag brinner för, marknadsföring. Därefter kom jag i kontakt med Isabella och Pingis som också gav mig denna chans, så också ett stort tack till dom .

Jag är nu på rätt spår och vill högst upp på prispallen. Sakta tar jag steg för steg framåt och bygger upp mig själv igen. Och jag tror att nån gång måste man nå en botten för att aldrig vilja hamna där igen. Nu kanske min botten inte var den värsta men den motiverar mig ändå att ta mig framåt hela tiden och bli starkare än jag någonsin varit.

Så nu håller jag på att hitta tillbaka och bli den jag vill vara, göra det jag vill göra och klara dom utmaningar jag tar mig ann.

Så varför denna bild? Jo, för jag har legat i två timmar nu och grubblat och tänkt. Plötsligt kom jag faktiskt fram till något vilket gjorde att jag gav mig själv ett löfte. En härlig känsla spred sig då genom kroppen och jag tänkte hur ska jag behålla den här känslan och komma ihåg den när det är svårt? Jo fånga den.

Så det var vad jag gjorde jag tog en bild och varje gång jag är osäker kommer jag titta på den här bilden och minnas, känna och motiveras av den. Den här natten då jag gav ett löfte till mig själv och det ska hållas.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Varför denna bild?

  1. I loved this post Sandra. It reminded me of the story a few days ago of Steve Tran in California. In December there was one of the largest lottery pots in history. And there was finally two winning tickets sold for the 650 million to be split. Well one winner from Georgia came forward right away, but nobody could find the other winner for a few weeks. Then one random night in January, Steve was lying in bed at 3 a.m. and thinking and he must have randomly heard something that day on radio or t.v. that the ticket was known to have been sold in San Jose. He is, or rather, was, haha, a delivery driver and he suddenly remembered to himself like, ‘I was in San Jose’, so he got out of bed and fumbled through a messy pile of papers on his desk and found the ticket he bought at a San Jose gift shop, and it was the other winning ticket! He had went several weeks without even knowing that he was fantastically wealthy. Although this kind of thing is a storybook ending, it illustrates that sometimes a middle-of-the-night epiphany like these maybe reveal something so wonderful.
    love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>