Ta tag i det!

IMG_0139

IMG_0147

När jag pratade om min ”mål” med 2014 så var ett av dem att göra klart saker som ligger och tynger mina axlar. Idag är en sådan dag jag tvingat mig själv att jobba med det. Det ligger bara där och skapar ångest för mig och jag har blivit så anti av det att jag mår illa så fort jag tänker på den här grejen.

Jag har egentligen inget bättre tips hur man ska klara av att göra dessa grejer mer än att GÖR DET BARA! Sätt dig och ta tag i det och tänk inte så mycket. Det är när tankarna kommer som det blir jobbigt och visst att det du ska göra är tråkigt som tusan men tänk positivt. Kanske motivera dig själv genom någon sorts belöning när det är klart och gör det mysigt för dig.

jobb

jobb2

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Ta tag i det!

 1. Åh känner igen det där, alla tråkiga eller jobbiga måsten som man helst hade hoppat över. Själv brukar jag sätta på musik jag blir på bra humör av eller är det tråkigt pappersjobb bunkrar jag upp med lite extra gott att äta/dricka. Favvo chokladen, frukt eller en påse naturgodis eller vad det nu kan va.
  En stor uppgift kanske går att dela upp men bäst är förstås efteråt, en skön känsla när man faktiskt är klar 😀

  Kram

  • HAha låter som vi är på samma plan! 😉
   Lätt att en liten choklad slinker ner då och då 😉
   Längtar till i morgon då får jag ha den sköna känslan istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>