Sakta tajtas magen till.

På söndag har det gått 3 veckor och sakta byts överflödigt kroppsfett till muskler ( förhoppningsvis). Det är lite frustrerande att det går så långsamt men jag försöker motivera mig att hålla min ”avsatta” tid för att jag vet att så fort man ser resultat kommer man vilja fortsätta.

Jag läste någonstans att det tar 4 veckor för dig själv att börja se och känna skillnad, det tar 8 veckor för dina närmsta vänner att se skillnad och det tar 12 veckor för din omgivning att se det och slutligen 16 veckor för alla att se det.

Det ger ett litet hum om hur lång tid det tar för en förändring. Jag har också hört att det tar ca: 3 veckor att anpassa sig till en ny vana. Så jag ligger i den kritiska zonen nu.

Vad jag mest har ändrat från förut när jag försökt med sådant här är att jag inte ser allt svart eller vitt. Är jag sugen på choklad, ja ät då choklad men vräk inte i dig. Jag försöker hitta en balans som ska hålla en längre tid. Visst, jag kanske inte går ner så mycket som jag skulle kunna göra varje vecka men försöker se det långsiktigt.

Väldigt tidiga bilder för att direkt se någon skillnad men jag tycker ändå det syns lite. Har tagit ”före” bilder som jag hoppas kunna våga visa er längre fram när resultatet blivit större.

NUimage

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>