När allt inte blir som man tänkt sig.

Just nu ser det inte så ljust ut med allting. Det jag tänkt göra verkar bli ändrat och då måste man tänka om . Jag är verkligen inte arg eller ledsen utan bara fundersam över hur mitt nästa steg ska se ut.

Jag trodde jag hade planerat något och nu ändrades det plötsligt och det är i sådana lägen man måste kunna tänka om. Man måste släppa det gamla och blicka framåt. Att gräva i det gamla mår ingen bättre av. Så än så länge står jag stark och jag har fler idéer på lager som jag hoppas kunna plocka fram!

Fortsättning följer om vad som händer.

IMG_1267

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>