Fattigaste veckan på länge.

Jag ska säga att den här månaden har inte varit lätt. Jag levde helt över mina tillgångar under jul vilket också resulterade i dålig ekonomi även i Januari. Jag kan vara ärlig och säga att jag har 200kr på kontot att leva på fram till 25:e.

Jag vet att det kommer gå bara inga oväntade utgifter kommer och att jag prioriterar. Först och främst kommer mat. Mitt tips är att köpa livsmedelsproduktioner som du kan göra mycket mat av.  Jag kommer leva på olika ”wokar” men variera innehållet och kryddor något. På så sätt krävs det bara en eller två gånger att handla och jag tröttnar ändå inte på maten. Jag kommer köpa mycket olika men billiga råvaror.

Det jag gör till middag blir också det jag tar med mig som lunch till jobbet. Att ta vara på ”resterna” är också ett mycket bra knep för att spara in på kronorna. Jag brukar vara dålig på det att ta vara på dom men experimenterar man med maten lite brukar man komma på goda lösningar. Det blir faktiskt roligare att göra mat också.

j_wok

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>