Economista fail, big time!

Vet inte om jag är arg eller ledsen, tror mest jag är irriterad faktiskt. haha Idag ska jag nämligen åka till Falun och jag skulle köpa biljetter i tisdags. Så jag gick in och tittade på biljetter och med det billigaste tåget skulle jag vara framme 23.30. Jag tyckte det var lite sent pga att jag ska upp tidigt dagen efter så jag valde att lägga lite extra pengar och åka ett tidigare tåg.

Igår satt jag runt 20.00 och tyckte det var konstigt att jag inte fått min biljett. Gick då in och titta på orderbekräftelsen och såg att jag köpt biljett till på FREDAGEN! Morrr! och den var inte ombokningsbar.

Så jag fick köpa en nya biljett och la ut dubbelt så mycket pengar än vad jag skulle ha gjort från början! Så om någon behöver en tågbiljett till Falun i morgon kl. 17.45, säg till så smsar jag biljetten direkt.

Tur jag gjorde en så go smoothie till lunch så jag blev på lite bättre humör. Den är framför allt fullproppad med hallon.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>