Födelsedags firande.

På måndag fyller jag år och det ska jag fira med mina vänner idag. Jag har bjudit hem dom till mig och sedan får vi se vad det blir.

Till denna dag har jag sparat alla mina pengar som jag har lagt på kläder i budgeten för att kunna köpa en ny klänning. Som jag sagt så många gånger så gäller det att prioritera, köper jag något till ikväll kommer jag få lov att förhålla mig till det resten av månaden och inte köpa något mer.

Jag behöver också färga håret och eftersom min budget inte kommer hålla om jag skulle gå till en frisör har jag valt att göra det hemma. Samma när det gäller mina naglar.

Egentligen funkar pengar ganska enkelt, lägger du mycket pengar på något får du dra in på något annat. Som någon annan hade kanske prioriterat att ha på sig en redan införskaffad klänning och istället gått till frisören.

IMAG0395

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Födelsedags firande.

    • TUR 😉 det blev bra! Hittade en bra klänning som jag är super nöjd med och håret och naglarna funkade också! 😉

  1. Det ar som med mat och viktnedgang! Haha. Na men arligt det ar viktigt jobb med ekonomi. Det talas alldeles for lite om det och forr var det sa omodernt att vaga ”bli rik” och framgangsrik i landet lagom. Det var darfor jag lamnade.

  2. Jag hade gjort exakt som dig! När man färgar håret själv/gör egen manikyr kan det bli ett minst lika bra resultat som hos frisören :)

    • Ja :) Jag blev nöjd! Tycker att det fungerade minst lika bra! Får väll dock skäll av frisören sen att det är slitet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>